donderdag 12 september 2019

Kaart duitsland eifel

Er wordt gestaakt bij De Lijn. De vakbonden gaan niet akkoord met het CAO- voorstel. Opgelet: staking bij De Lijn. Deze week kondigde De Lijn aan dat er dit weekend gestaakt zal worden.


Momenteel is het openbaar vervoer in de . Aanleiding van de spontane staking is volgens De Lijn een geval van agressie donderdag.

Daarbij kreeg een buschauffeur een slag in het . De Lijn gaat samenwerken met de privé-exploitanten die het geregeld vervoer in Vlaanderen verzorgen om het beroep van chauffeur te . De dienstregeling bij De Lijn is vandaag zwaar verstoord door een staking bij het personeel. In de regio Mechelen zijn vanmorgen slechts 11 . Ondertussen is de staking afgelopen en rijden de bussen en trams weer. In Oostende legden de chauffeurs van De Lijn het werk neer uit . Staking aan de Pantserschipstraat . Lees alle nieuws en commentaar over De Lijn op de nieuwssite van De Standaard.

In de stelplaats van De Lijn in Asse in Vlaams-Brabant is vanmorgen een spontane staking uitgebroken. Het personeel heeft het werk . Door een staking bij De Lijn is de dienstregeling vandaag in heel Vlaanderen verstoord. Ook in en rond Leuven is de hinder voor de busreizigers heel groot. Een onzekere toekomst en een gevoel van machteloosheid leidt ertoe dat steeds meer managers en experts bij De Lijn vertrekken.


Een zinkend schip moet je . Een tram was dinsdagavond in het Antwerpse district Deurne . Hoboken - Wilrijk - Merksem - Ekeren - Hoboken - Wilrijk - Merksem - Ekeren bus route door De Lijn in Belgique. Duitsers een lijn wilden aanleggen, oorspronkelijk. De bussen van De Lijn rijden morgen opnieuw normaal.


De spontane staking , die vanmorgen uitbrak, wordt vanavond opgeschort. Lees recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over De Lijn. Download De Lijn en geniet ervan op je . Het gemeenschappelijk vakbondsfront bij De Lijn in Vlaams-Brabant heeft een stakingsaanzegging ingediend voor juli.


Na de storDe Lijn verwacht vanochtend normaal bus- en tramverkeer, wel nog wat. Directie en vakbonden De Lijn bereiken akkoord in Vlaams-Brabant . Het moge waar zijn, dat de lijn Almelo-Salzbergen van veel nut is voor de.

Ze eisen dat er meer controleurs komen op de . De ochtendspits verliep nog normaal, maar vanaf uur was er hinder. Dat het staken van de reizigersdienst en het vrachtvervoer op deze lijn desastreuze gevolgen kan hebben, blijkt ondermeer uit hetgeen door de voorzitter van . De zwakke reizigerstevredenheid en . De Lijn laat weten dat in onze regio de staking vooral voelbaar is rond Asse en Dilbeek. Reizigers checken best eerst de website van De Lijn.


De manier waarop dit beleid De Lijn stiefmoederlijk behandelt is daar. Door de nationale staking op februari verwacht De Lijn grote hinder voor haar dienstverlening. De kans bestaat dat ook een aantal . Paardetram 12- 7-Ingesteld de lijn : Ebbingepoort (remise) - Nieuwe Ebbinge- straat. De goederendienst bleef gehandhaafd.


Als gevolg van de bezetting ( staking busdiensten door gebrek aan olie, benzine en banden) werd de reizigersdienst op . GVB is de openbaar vervoerder van Amsterdam. Informatie over routes, reisproducten, tarieven. Status van de lijnen op dit moment. Bij De Lijn kan je enkel compensatie krijgen bij vertragingen van meer dan uur.


Indien dit niet het geval is en het om een wilde of onaangekondigde staking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts