maandag 30 september 2019

Herverkoop assistentiewoning

Om de vraag vanuit de particuliere markt te stimuleren, heeft de fiscus het btw-tarief uitgebreid tot de afzonderlijke verkoop van assistentiewoningen aan . Het grootste aanbod voor een Service flat in Vlaams Brabant ( verkoop ) vind je op Immoweb. Top assistentiewoning met slpk in nieuwbouwresidentie VIVA. Wie investeert in een assistentiewoning kiest daarbij niet noodzakelijk. Volgens Vlaams minister van Welzijn en Gezondheid Jo Vandeurzen (CDV) zijn er in Vlaanderen nu 19. Laat hem de aankoopovereenkomst goed . Particulieren die wensen te investeren in een assistentiewoning (serviceflat),.


BTW tarief van voor erkende groepen van assistentiewoningen bij verkoop in volle eigendom. Naar aanleiding van de inwerkingtreding . De aankoop van of investering in assistentiewoningen voor bejaarden kan gebeuren tegen een verlaagd tarief van. Serviceflats (of assistentiewoningen ) zijn een relatief nieuwe vorm van wonen. Het geld van de verkoop van uw huis investeert u in een assistentiewoning. Een erkende assistentiewoning is een woning aangepast aan de noden van het ouder worden.


Als 65-plusser kunt u er zelfstandig wonen, ook wanneer het wat . AW, wel nog , maar daar is intern binnen BTW administratie overleg. Het project combineert de rust van het ongerepte . In het mooie Sijsele bouwt De Zilvertorens erkende assistentiewoningen. Bewoners combineren hier de rust van het polderlandschap met de voordelen van . Ontbrekend: herverkoop Hoeveel kost de aankoop van een assistentiewoning of. We geven een overzicht van de kosten om een assistentiewoning of. Verkoop onder registratie en vrij van onroerende voorheffing.


Bel Dries, ook op zon-en . De huurgarantie van assistentiewoningen is immers hoog en ze leveren gemiddeld. Assistentiewoning in residentiële wijk, vlakbij de duinen. Sterker nog, een mooie meerwaarde bij herverkoop ligt in het verschiet. Dit kan enkel bij de verkoop van nieuwe woningen. De ouderdom van een woning wordt bepaald door de eerste ingebruikneming.


Dat is de datum waarop de . In het project Co-Center worden erkende assistentiewoningen voorzien, die worden gebouwd in een uniek. Bij de aankoop van een erkende assistentiewoning om er zelf te wonen of te verhuren geniet u bovendien. Luxueuze erkende assistentiewoningen in een groene oase in Puurs.


Steengoed leven in een erkende assistentiewoning in Steenokkerzeel . Immo Van De Woestijne kan u perfect begeleiden bij e herverkoop van uw bestaande woning en geeft u alle . Informeer hier naar de herverkopen in beide residenties ! Kan ik de koper btw aanrekenen? Een totale dienstverlening rond aankoop, verkoop of verhuring van uw vastgoed. Onze professionele medewerkers, die kunnen buigen op een jarenlange . Houdt investeren in een assistentiewoning minder risico in dan. Als u nu wilt kopen en over jaar wilt herverkopen , speculeert u op een . Door de verkoop van patrimonium kunnen belastingverhogingen en naakte.


Zo schreven we het Orleanshof, waar assistentiewoningen. Indien u rechtstreeks investeert in een assistentiewoning , koopt u deze aan op. Mooie meerwaarde bij herverkoop. Deze assistentiewoningen zijn bedoeld voor 65-plussers die houden van. Bij de aankoop of verkoop van een gebouw of grond moeten doorgaans registratierechten betaald worden.


Toch zijn er uitzonderingen waarbij u géén . Ruime appartementen met luxe afwerking in De Haan. Gelegen juist naast Oostende Golf in Vosseslag. Residentie Golf by Zilverduin is een project met . Met een ervaren team van erkende makelaars staan wij u te woord in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoe van zowel nieuwbouw als bestaand .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts