woensdag 17 oktober 2018

Serviceflats gent

Ter Pielvaecx ( seniorenflats). Seniorcity Dunant Gardens Gent. BEZETTINGDe erkende assistentieflats van het Collegehof liggen op een unieke plaats in het hart van historisch Gent.


Serviceflats gent

Aantal serviceflats (in complex):. ANTONIUSHOF erkende assistentiewoningen te huur in Gent. Roken toegelaten op eigen serviceflat. De assistentiewoningen hebben meerdere voordelen, zo ligt de zorgsite naast het AZ Sint-Lucas ziekenhuis in Gent , op wandelafstand van het historisch . Een assistentiewoning is de opvolger van de serviceflat.


Het zijn individueel aangepaste woningen waarin 65-plussers, met de nodige ondersteuning, . Vraag nu je comfortabele serviceflat aan. Zorgeloos wonen in een serviceflat : dit doen wij voor jou. Beaux-Arts - project van eenheden.


Serviceflats gent

Instapklaar assistentie-duplexappartement te Gent. In de Tijgerstraat vlakbij het centrum vindt u 1assistentiewoningen te midden een oase van rust. Serviceflat met mooi terras te huur te Gent. Eigenlijk hadden we principieel reeds gekozen voor een nieuwbouwproject in Aalst, ook voor een assistentiewoning, dicht bij onze woonst.


Door gebruik te maken van de website verklaart u zich akkoord met het cookie- en privacybeleid van Domino vzw. Als je gezondheid plots achteruit zou gaan, kan je gewoon in je eigen serviceflat blijven wonen, terwijl je anders sneller terechtkomt in een verzorgingstehuis. Dat blijkt uit een studie die de stad . Vlakbij de Sint-Michielshelling, in het centrum van de sta wordt een nieuwbouwproject gebouwd bestaande uit serviceflats.


Het project maakt deel uit van . Het bestaande gebouw was vroeger het kantoorgebouw voor de belastingsdiensten. Klik hier voor het aanbod aan woningen en flats te koop in Gent. Dit serviceflat beschikt over een keuken, ruime leefruimte met aangenaam zonnig terras, . Adressen serviceflats en groepen van assistentiewoningen. Zoekt U een serviceflat met standing ? Luxe serviceflat te huur met dienstverlening. Inclusief ruime gemeenschappelijke ruimten, . Een erkende assistentiewoning is een woning aangepast aan de noden van het ouder worden.


Als 65-plusser kunt u er zelfstandig wonen, ook wanneer het wat . Dunant Gardens, het nieuwe project in Gent , heeft zijn unieke karakter te danken aan de alombekende CIAC-garage. De te behouden CIAC-gevel was voor de . Gent – Sint-Michielsstraat – nabij Korenmarkt. We zijn op zoek naar een property manager die de verantwoordelijkheid draagt over het beheer van alle zorgwoningen en serviceflats.


Residentie Dheye biedt kwalitatieve serviceflats en assistentiewoningen aan waar u zich thuis voelt. Assistentiewoningen, ook wel bekend als de vroegere serviceflats , zijn. Gent is, vooral in de deelgemeenten.


Contacteer Dewaele voor meer info. Résidence Mayflower in Sint-Denijs-Westrem ( Gent ) staat voor veel, maar eerst en vooral voor standing en gezelligheid. In een van onze 1appartementen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts