dinsdag 9 januari 2018

Krachtige namen

Krachtige namen

We vonden de naam stoer en ook lief! Leuke namen voor je baby. De voornaam moet beginnen met:. Abby, vind ik een vrolijke, lieve en elegante meisjesnaam.


Dakota, vind ik een prachtige, sierlijke en toch stoere naam. Nog meer opmerkelijke namen: Jongens Bang Stoer Ras Spijker. Dit zijn wat ons betreft hele leuke Engelse meisjesnamen. Waarbij we meteen aantekenen dat de oorsprong van de namen niet altijd zuiver . Wij helpen je graag bij het kiezen van een jongens of meisjes babynaam met onze.


Namen die steeds vaker gehoord worden bij meisjes zijn: Vosse, Philou, . Laat je inspireren met deze top van populairste meisjesnamen uit negen landen op de wereld. Wij verzamelden korte, krachtige en stoere meisjesnamen. Ga je voor een stoere meisjesnaam , maak er dan ook direct een korte naam van. Steeds vaker zie je dat ouders hun dochter een echte jongensnaam geven. Verwachten jullie een meisje en zijn jullie op zoek naar unieke, aparte, stoere of lieve naam voor een dochter?


Krachtige namen

In de lijst met populairste babynamen staan veel stoere meisjesnamen. Meer informatie over Kindernamen. Bijna duizend stoere namen voor meiden. Van Mila tot Noa, van Bente tot Elin en van Maud tot Sam.


Ben jij in verwachting en op zoek naar een originele voornaam? Wie weet, word je verliefd op een van deze unieke voornamen ! Ouders die zelf niet zo stoer zijn (deel 1) en ouders die iets meer durven dan gemiddeld (deel 2) hebben nu de kans om te stomen naar het . Vooral de wat kortere namen hebben een stoere klank en worden vaak. Amerikaanse meisjesnamen en hun betekenis voor jou geselecteerd. Maar ook júllie koters hebben bijzondere namen.


Ze klinken allemaal lief, een beetje stoer en een tikkie . Hier een heleboel hippe, stoere , aparte en lieve meisjesnamen met één lettergreep. Emma, Anna, Mila, Tess… Meisjesnamen met letters zijn populair. Ook dit jaar staan er maar liefst namen met letters in de top 20.


Unieke babynamen voor meisjes : 1. We willen een een lieve, maar ook stoere (korte) naam. Overal waar ik kijk lees ik van die zoete namen of namen waarbij je keer op keer moet . Hieronder de top van populairste babynamen in diverse Europese landen. Opvallend is dat de meisjesnaam Sofia (of Sopfie, Sophia) in veel landen. Denk aan Friese babynamen, stoere jongensnamen, korte meisjesnamen of Franse babynamen.


Moet ik dan aan Scandinavische namen als marit en mette denken? Ik heb natuurlijk al twee lieve kinderen, en daar zal er geen meer bijkomen. Het verzinnen van babynamen hebben wij dus al helemaal achter . Babynamen voor meisjes vind ik zo veel makkelijker dan voor een.


Op zoek naar een meisjesnaam met een W? Bekijk ons overzicht van meisjesnamen beginnende met de letter W en vind nu de meisjesnaam voor jouw baby. Het gaat al best een beetje opschieten en de namen moeten nu maar een definitief worden. De meisjesnaam , wat is dát moeilijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts