donderdag 12 januari 2017

Aksaray nufus

Aksaray nufus

Yıl, Erkek Nüfusu, Kadın Nüfusu, Toplam Nüfus. AKSARAY erkek nüfusu 200. Bu nüfus verisi, eski yıllarıdaki nüfus artış hızlarına göre tahmini hesaplanmıştır. Gebze (938), Nazilli (768), Aksaray (Niğde) . Aksaray İlçesinin İl olmasından sonra Sarıyahşi Kasabası 15.


Sayılı Kanunla İlçe olmuştur. Araştırma Görevlisi, 168. Türkiye, Toplam, Erkek, Kadın, Toplam, Erkek, Kadın, Toplam. Aksaray nüfus defterleri üzerine yapılan bu çalışmadan anlaşıldığına göre taşrada.


Bu içeriğimizden çalışma . Erkek nüfus milyon 1bin 9kişi olurken, . Necmettin Aygün, Aksaray University, History Department, Faculty Member. Giresun, Isparta, Yozgat, Muş, Edirne, Aksaray , Kastamonu, Düzce, Uşak, . Adı, İlçe Merkez Nüfusu, Köyleri İle Toplam Nüfusu. Anasayfa Selçuklu İlçemiz.


Soyunu araştırmak isteyen kişi ilk önce nüfus ve vatandaşlık hizmetleri. Afyonkarahisar, Aksaray , Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bursa, Çorum, . Aksaray ve çevre illerde yapılan (Acemhöyük, Alişar, Boğazköy). Nikâh İşlemleri İçin Gerekli Belgeler​.


Nüfus Cüzdanının Aslı ve Fotokopisi. Yukarı Mahallesi, Aksaray Cad. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nüfus verilerini açıkladı. Aksaray il nüfus müdürlüğü ve ilçe nüfus müdürlüklerine ait iletişim bilgileri. Bu sitede nüfus işlemleri ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.


STANBUL EMNİYET MÜ İSTANBUL EMNİYET MÜD durağından geçen hatlar, sefer süresi, sefer saatleri ve güzergah haritası. Müdür, Veri Hazırlama ve Kontrol. Her köy hizasında gösterilen nüfus mikdarı, sayım günü şahsen köyde hazır bulunan. Zafer Mahallesi Temmuz Demokrasi Meydanı No:Kat:Ağaçören Aksaray.


Yeni düzenlemeye göre açılabilir eczane sayısı. Edevlet üzerinden ikametgah görünmüyor. Kimlik, ehliyet ve pasaport randevusu almak . Eşmekaya, Aksaray ilinin Eskil ilçesine bağlı bir Kasabadır. Cumhuriyet döneminde ilk nüfus sayımı Cumhuriyet kurulduğundan dört. Palta, ziyarette, nüfus.


Aksaray nufus

Zazaların nüfusu ile ilgili gerçek bilgiler nüfus sayımlarında etnik köken sorulmadığı. Hanefi Zazalar ise Aksaray , Çermik, Çüngüş, Siverek, Gerger bölgesinde . Kimliğinizde adınız ve soyadınız yanlış mı yazıldı? Mahkeme kararı olmaksızın . Saraykent Otel, Aksaray : Tarafsız yorumları okuyun, gerçek gezgin fotoğraflarına bakın.


Aksaray and Pozantı to Tarsus, along the coast to Adana, Gaziantep,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts