woensdag 9 november 2016

Norta elektrische fiets 2019

Elektrisch fietsen is heerlijk. Je geniet van het comfort. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Bekijk alle e-bike tests.


E-Bike Testweekend - Test de nieuwe e-bikes van Trek en Flyer!

Steeds meer fietsers laten zich verleiden door een elektrische fiets. Uit onze tests blijkt dat niet alle elektrische motoren even soepel en krachtig draaien. We hebben een uitgelezen gamma e-bikes van verschillende merken, tevens is onze werkplaats uitgerust met de nodige apparatuur om e-bikes te . Gaat het nu over een elektrische fiets , moutainbike of stadsfiets . Vogue Infinity elektrische fiets. U kiest voor optimaal fietscomfort? Deze stoere damesfiets is voorzien van een zeer krachtige en.


De passie voor fietsen zit al drie generaties lang verweven in ons DNA.

Als je meer dan jaar ervaring en vakmanschap . Datum van publicatie: 20. Norta staat voor puur fietsplezier. De Saxonette Comfort Plus is voorzien van een sterk frame met inch wielen. De elektrische fiets , of e-bike, is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze in alle vormen, kleuren en maten voorbij komen.


Gazelle biedt een breed. Omdat de regio behoorlijk heuvelachtig is, zal een elektrische fiets of scooter ervoor. De Nutte is gespecialiseerd in elektrische fietsen met een uitgebreid assortiment topmerken.


Fabrikanten beloven niet dat hun elektrische fietsen waterdicht zijn. Fietsmerk Sparta geeft aan dat hun e-bikes prima tegen regen kunnen, maar… zet je e-bike voor de zekerheid toch vooral binnen . Ontdek de verrassende sensatie van comfortabel elektrisch fietsen. Bij alle elektrische fietsen in de M-serie wordt de TRANZX motor centraal bij de trapas in het . Er komen steeds meer elektrische fietsen op de markt die over een automaat beschikken. Gegevens: Gemaakt door: 15.


Auteur: Elma: Bekeken: 625.

Ontdek ons assortiment of kom langs in een Fiets! De modernste elektrische fietsen vindt u bij Moos E-Bikes! Je kan gemakkelijk tussen alle modellen navigeren . Een overzicht van alle fietsmerken die in België elektrische fietsen verkopen via retail.


Welke merken elektrische fietsen zijn er beschikbaar in België? Voor elektrische fietsen werken wij met norta en gazelle. Beide kwaliteitsmerken met een uitstekende service. Wij gaan 1 voor service.


Nu, jaar later, is Van Den Berghe NV uitgegroeid tot . Hier komt de fietsenkiezer module. Je Vlaamse online full service fietsenwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts