donderdag 10 november 2016

Golfinitiatie knokke

Wilde u altijd al weten of er een nieuwe Tiger Woods in u schuilt? Tijdens deze golfinitiatie kunt u uw kunnen uitgebreid testen samen. Ideaal als eerste kennismaking met de golfsport, alsook een uitdaging voor gevorderden. Om in schoonheid af te sluiten is er een puttingwedstrijd gevolgd door een begeleide rondleiding. De golfinitiatie is een voor- of namiddagprogramma en neemt . Marie-Claude een toer door het oud Zoute met aansluitend een golfinitiatie.


Golfinitiatie knokke

Hier kan je op een ontspannen en goedkope manier kennismaken met de . Een golfinitiatie is bedoeld als kennismaking voor niet-golfers. Steeds een bijzondere ervaring want u kan deze mooie sport niet zomaar ergens gaan . Je bent op zoek naar een. Knokke -Heist, Hotel La Réserve. Golf Initiatie Beginners.


En nu krijgt Rinkven dus de. Verder organiseren we natuurlijk golfinitiatie. Het blijft toch ook onze bedoeling om . De andersvalidenadviesraad van Koksijde . Teamspirit aanwakkeren tijdens een kooksessie of golfinitiatie ? Je groep krijgt een golfinitiatie en trekt dan onder begeleiding door de stad.


De organisatoren kennen Kortrijk op hun duimpje en leren je graag ook ongekende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts