maandag 7 maart 2016

Werkwoord aller oefenen

Werkwoord aller oefenen

Oefening met het werkwoord aller. Franse werkwoord aller in de belangrijkste tijden. Alle vier de oefeningen gaan dan ook over de dit werkwoord. Geschikt om contact te herhalen. Regelmatige werkwoorden op -er vervoegen.


Zet in de volgende zinnen de werkwoorden ÊTRE, AVOIR en ALLER in de tegenwoordige tijd - au présent. Start studying Het werkwoord aller oefenen. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Wil je jezelf voorstellen?


Ook dan is het handig om deze werkwoorden te kennen. Dat wordt leren en veel oefenen dus! Unité (woorden oefenen : verbind Nederlands met Frans). Unité (woorden oefenen op tijd (snel, sneller, snelst). In dit overzicht geef ik . Deze pin is ontdekt door Ina M. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Werkwoord aller oefenen

Hoe vind je persoonsvorm? Kies de juiste vorm van het werkwoord aller. Vul de juiste vorm in van het werkwoord aller.


Daar kun je heel veel extra materiaal vinden: uitspraakoefeningen , puzzels, spelletjes waarmee je spelenderwijs. Vandaag leren we meer over het werkwoord faire. Werkwoorden oefenen met dobbelstenen . Met deze link kan je dit werkwoord oefenen.


Notebookles om het werkwoord aller in te oefenen. Eerst is er een instructiebla daarna inoefening via Note reveal, memory en dobbelen. Allerlei oefeningen om de werkwoorden être en avoir en de regelmatige werkwoorden.


Wij hebben de laatste Unités verschillende werkwoorden behandeld. Druk dan op Controleer om uw . Klik hieronder op het werkwoord dat je wil vervoegen. Vervoeg het werkwoord correct: 6. Welk hulpwerkwoord moet je gebruiken: avoir of être? Is dit geen leuke manier om het werkwoord aller in te oefenen ? Alle wederkerende werkwoorden worden in het Frans met het hulpwerkwoord tre vervoegd oefening passe compose met etre . Présent, Passé composé, Imparfait, Plus-que-parfait.


Tu fais, Tu as fait, Tu faisais, Tu avais fait. Il fait, Il a fait, Il faisait . De aangeboden theorie is ondersteunend aan de oefeningen. Herhaal de les over het werkwoord aller hier. Herhaling: maak de puzzel met aller.


Klik op de vorm en dan op het puzzelstukje. Woordzoeker met de nieuwe woorden. Luisteroefening : Wanneer doen ze het? Een kopieeroefening uit het werkboek. Grammatica: De werkwoorden ALLER en.


Voeg toe aan Yurls Faire is ook een werkwoord dat wil horen bij de . Uitleg van de passé composé ( werkwoorden op -er): Doen Voor de passé composé heb je een hulpwerkwoord. Zijn hier ook ergens oefeningen met aller ? Gebruik de Hints-knop om een extra letter te krijgen, wanneer je het . Dag cursisten, Op geregelde tijdstip zal ik wat extra oefeningen. Vind vervoegingen van regelmatige en onregelmatige werkwoorden en oefen je vaardigheden met . Verscheidene werkwoorden nemen altijd à na zich, als : se plaire, vermaak. Il se plait à bien faire , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts