woensdag 16 maart 2016

Oefeningen avoir en être

Druk dan op Antwoord controleren om je antwoorden te controleren. Gebruik de Hints-knop om een extra letter te krijgen, wanneer je het . Zet in de volgende zinnen de werkwoorden ÊTRE , AVOIR en ALLER in de tegenwoordige tijd - au présent. Kies telkens de goede vorm van het werkwoord être.


Gecombineerde oefening être en avoir. Eenvoudige opdrachtblaadjes met bijhorende toets voor de werkwoorden avoir en être en de regelmatige werkwoorden op -ER.

Getallen en kleuren oefenen. Werkblaadjes: Franse woordjes schrijven. Dat wordt leren en veel oefenen dus! Oefenen in de ruimte: op elke planeet iets leuks! In dit overzicht geef ik je tips om de werkwoordsvervoegingen van Être en Avoir te leren: inclusief . Ma mère une petite table.


Vul de juiste vorm van ÊTRE of AVOIR in: 1. Kijk goed of het enkelvoud of meervoud is.

Klik dan op CONTROLEER om jouw antwoorden na te kijken. Opgelet: dit kost je punten. In het volgende verhaaltje moet je de juiste vorm van avoir invullen. Zorg dat je dit werkwoord . Webquest Carte Orange Unité 5. Allerlei oefeningen om de werkwoorden être en avoir en de regelmatige werkwoorden op -er onder de knie te krijgen. De pass compos bestaat uit een hulpwerkwoord . De tegenwoordige tijd van être (zijn), avoir (hebben) en aller (gaan) kun je hier interactief oefenen met deze superleuke links.


Unité (woorden oefenen : verbind Nederlands met Frans). Frans - Nederlands Dit is een uitgesproken versie van de WRTS lijst, soms woorden de woorden wat. Daar kun je heel veel extra materiaal vinden: uitspraakoefeningen , puzzels, spelletjes waarmee je. Met welk werkwoord vervoeg je avoir in de passé composé?


Hier zijn geen regels voor. Je moet deze werkwoorden veel oefenen zodat je ze uit het hoofd . Bekijk het bord Franse oefeningen van jufkristel, dat wordt gevolgd door 215. Voor de passé composé heb je een hulpwerkwoord ( avoir of être ) nodig en een voltooid.


Tegen dinsdag is er een toetsje être. De aangeboden theorie is ondersteunend aan de oefeningen.

Exercice le subjonctif – Verbes être – avoir. In deze oefening gaat het om zeer gebruikelijke uitdrukkingen die de subjonctif introduceren. De werkwoorddobbelstenen helpen leerlingen om de vervoeging en het gebruik van de werkwoorden avoir , être en porter te trainen. Vervoegingen van de Frans Werkwoorden kunt u hier online oefenen. De Franse werkwoorden op -ER, -IR, -RE en de onregelmatige Franse werkwoorden.


Je gebruikt être bij de werkwoorden van de levensberg: naître - je. Feuille d'exercices Etre et Avoir Présent de l'indicatif, Autres, Compréhension écrite, Expression écrite, Feuille d'exercices, Débutant (pré-A1), Adulte,. Oefening : Zet in de passé composé en vertaal : 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts