dinsdag 11 februari 2020

Merknaam beschikbaar

Dat betekent echter nog niet dat de naam juridisch beschikbaar is. De wet zegt namelijk dat ook overeenstemmende merken een . Uw merk is de handelsnaam van uw bedrijf, de naam van uw product of dienst. Een merk moet immers voldoen aan het beschikbaarheidsvereiste wat.


Verifieer daarbij ook zeker of het teken nog beschikbaar is voor de. Om na te gaan of een merk in andere landen van de Europese Unie, bij het OHIM .

Je merknaam checken is belangrijk als je wilt gaan registreren, want alleen dan kun je controleren of het beschikbaar is en aan alle eisen voldoet om . Vervolgens bepalen we heel nauwkeurig de juiste. Wil je weten of je merknaam nog beschikbaar is? Laat je merknaam controleren door Onel.


Dan weet je zeker dan je geen inbreuk maakt op een ander zijn . Ontdek gratis voor registratie of jouw merk beschikbaar is en aan alle eisen voldoet door het hier online te controleren. Vermijd hoge kosten en weigering als je jouw merk wil beschermen in de Benelux, Europa of. Een merkregistratie is de juridische bescherming die verkregen kan worden door een teken dat onderscheidend is te registreren.


Merk onderzoek, handelsnaam onderzoek of model onderzoek.

Start met een naamsonderzoek om te ontdekken of jouw merknaam nog beschikbaar is als merk. Verstandig is om vooraf in het officiële Merkenregister van het BBIE te kijken of jouw merk beschikbaar is of dat het misschien al door een ander geregistreerd is. Besluit eerst om uw merknaam te laten controleren. Wij onderzoeken of de voorgestelde merknaam beschikbaar is.


Kies geen bedrijfsnaam met een merknaam van een ander bedrijf (of namen die daarop lijken). Een klant of leverancier kan dan in verwarring . Merkonderzoek: Indien je nog geen merk wenst te registreren maar simpelweg wilt nagaan of een bepaalde merknaam nog beschikbaar is, en voldoet aan de . Op de website van het BBIE kun je online je merk registreren (deponeren). Een helpfunctie is beschikbaar om je door alle administratieve stappen te leiden. Het bedenken van een merknaam is één van de moeilijkste onderdelen van een. Bij een Internationaal depot kies je ervoor om in afzonderlijke landen je merk te deponeren.


Controleer of je merknaam beschikbaar is . De keuze van een goede merknaam is vanaf de start uiterst belangrijk. Met een sterk merk kunt u uw producten of diensten duidelijk onderscheiden van de . Vertalingen in context van merknaam in Nederlands-Frans van Reverso Context:. Kijk of de domeinnaam voor uw website nog beschikbaar is.


Als blijkt dat je merk in een belangrijk land niet beschikbaar is, dan kunnen de onderzoeksresultaten er zelfs voor zorgen dat het merk moet worden aangepast. INTRATONE is een merk van Cogelec, Franse fabrikant van oplossingen voor intercoms en toegangscontrole voor.

Ze zijn ook beschikbaar voor opleidingen. Vergeet zeker niet na te gaan of je naam nog beschikbaar is. Beeld je in hoe je je merknaam wil zien over – – jaar en of hij nog steeds . De eerste stap voor wie zijn merk wil registeren? Ofwel ga je zelf het merkenregister doorspitten . Voorafgaand aan de merknaam registratie zullen wij onderzoek verrichten over het nog beschikbaar zijn van uw merk.


We helpen u dus van begin tot eind met . Slimme synchronisatie is beschikbaar voor klanten met een Dropbox.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts