donderdag 1 augustus 2019

Vrijstelling onroerende voorheffing assistentiewoningen

Woonzorgcentrum en assistentiewoningen Ter Koolken , Pittem. Bouw van een woonzorgcentrum met. Residentie Dok Noord Terminus, Gent. Wil u liever een assistentiewoning kopen ? Notaris-TV - Investeren in een assistentiewoning - deel 1: een goed idee? Kopen , huren en lenen, Notarispraat . Vastgoedmakelaar Concept home als uw vastgoedadviseur.


Bekijk ons aanbod te koop, te huur en nieuwbouw in regio Gent. Wilt u een woning met zorgondersteuning huren of kopen , ga dan altijd goed na of het om een erkende assistentiewoning gaat, welke termen er daarnaast ook . Luxueuze assistentiewoningen. Kortrijksesteenweg, vlotte verbinding naar Gent , Deinze en Nazareth. In de Tijgerstraat vlakbij het centrum vindt u 1assistentiewoningen te midden een oase van rust. De ligging en de hoogwaardige afwerking zijn de twee grootste troeven van het . Een assistentiewoning (vroegere serviceflat) is een woning voor 65-plussers die aangepast en veilig is: er zijn.


Op een boogscheut van het historische Gent vindt u hier assistentiewoningen , voorzien van alle comfort en luxe. In Gent willen we deze ouderen ondersteunen in hun keuze om zo lang mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een assistentiewoning huren, kopen of als investering . Kwalitatieve assistentiewoningen met uitgebreide zorg- en dienstverlening en mooi rendement.


Is het een alternatief voor pensioensparen? We praten erover met projectontwikkelaar Tom Van . Die mensen kopen dan niet de assistentiewoning , maar een. OCMW Gent heeft nog meer projecten rond zelfstandig wonen met hulp voor . Unieke en ruime assistentieflats in Gent.


Ageing is an extraordinary. Geniet van de vele voordelen. In de context van assistentiewoning vindt u op notaris. Mere, zeer energiezuinig nieuwbouwappartement op 2e verdieping.


Dunant Gardens, het nieuwe project in Gent , heeft zijn unieke karakter te danken aan de alombekende CIAC-garage. ERKENDE ASSISTENTIEWONING. Gent – Sint-Michielsstraat – nabij Korenmarkt.


Seniotel Artevelde is gelegen in de Hofstraat te Gent. Met andere woorden ligt deze serviceresidentie met assisentiewoningen in de periferie van Gent Zui . Park Donati omvat erkende assistentiewoningen in hartje Waregem en. Kortrijk (minuten), maar ook Gent (minuten) en de kust (minuten) zijn vlot . Assistentiewoning te koop in schitterende residentie Alegria (Sint-Niklaas). Flat is van alle comfort voorzien, eigen k. Vulpia is een hoogkwalitatieve dienstverlener in de zorgsector met woonzorgcentra en assistentiewoningen verspreid over heel België. Nieuwbouwappartementen in centrum Gent.


Zorgbedrijf Antwerpen zal de toekomstige assistentiewoningen op de site Bruggeske in. Je kan er klassiek huren maar evenzeer kopen via een obligatieformule. Mysterie in Gent : wie kleefde de bib-buurt vol hartjes? Sfeervolle open bebouwing, rustig gelegen in Sas Van Gent. Gebouw fase II - villagebouw Laatste assistentiewoningen te koop.


Welkom bij Mayflower te Sint-Denijs-Westrem Gent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts