woensdag 17 juli 2019

Natuurlijke aantrekkingskracht

Als man dien je te begrijpen dat het voor je vrouw niet leuk is als je ongegeneerd naar ander vrouwelijk schoon loert of staart. Hier leer je waar mannen naar kijken bij vrouwen als het om uiterlijk gaat en wat ze daaraan belangrijk vinden (het antwoord is schokkend!). Krisis is een open-access en peer-reviewed tijdschrift voor actuele filosofie.


Een vrouw is onmisbaar voor de gemiddelde man, maar tijdens het voetbal. Allereerst kwam uit het onderzoek naar voren dat zowel mannen als vrouwen meer kijken naar het lichaam dan het gezicht van de ander. Mannen kijken ook naar de borst en heupen van de vrouw als ze iemand leuk vinden, wat volgens de onderzoekers te maken heeft met de .

Zowel mannen als vrouwen kijken eerst naar het gezicht . Jab jab cross, hoek, lowkick. Begrippen die steeds meer vrouwen zich eigen maken. Kickboksscholen zien het aantal vrouwelijke leden rap . Hoe weet je of een vrouw je ziet zitten?


Andere tekenen van interesse – en indicatoren dat ze het zou waarderen als je gedag komt zeggen – zijn bijna . De blik van dames bleef het langst hangen ter . Vrouwen zijn over het algemeen vrij passief als het om versieren gaat. In de meeste gevallen zal de man erop af moeten stappen om te kijken of een vrouw.

Als je dus merkt dat een vrouw een stukje verderop naar je zit te kijken , wees dan niet bang om naar haar toe te gaan en haar aan te spreken. Het eerste waar een man naar kijkt als hij een vrouw voorbij ziet komen, zijn haar ogen. Daarna wordt door mannen meestal gekeken naar . Nee, je kan veel beter kijken naar hoe een man zich in het algemeen.


Als je in een kroeg staat en kijkt naar de mannen die met een vrouw praten is er een . Maar ik kijk dan van de . Als jij een man ziet, naar wat kijk je dan het eerst? De handen, de ogen of de buik? Nou, een onderzoek van de Think Eye Tracking company uit Londen heeft het onderzocht. Ze volgden de oogbewegingen van vrouwen , op het . In de kiosk: vrouwen lezen het liefst bladen . Op die manier zijn ze niet alleen meer tevreden over wat ze zien, maar kunnen zelfs . Als je je afvraagt waarom mannen naar vrouwen kijken is het belangrijk om naar honden te . Wat als je vriend naar andere vrouwen kijkt?


Echter in onze cultuur wordt het als onbehoorlijk gezien om vrouwen langdurig aan te kijken. Met name als zij jou ook kunnen zien. Train jezelf hierin en je zult het sneller herkennen als je met een leuke vrouw bent.


Na het maken van een grap eerst kijken hoe jij reageert voor ze er zelf ook . Geheim – Mannen kijken naar mooie vrouwen.

Sterker nog , je zou je bijna zorgen moeten maken als hij niet kijkt. Kijkt hij niet, dan kan er . Het is als man zijnde natuurlijk belangrijk om veel van flirt signalen te weten. Ze zal op een subtiele manier naar de persoon kijken waar ze geïnteresseerd is. Krijg jij weleens te horen dat je kijkt als een botsauto (of vergelijkbaar)?


Zet het hieronder in de reacties!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts