donderdag 21 juni 2018

Serviceflats te koop belgie

Op zoek naar een rusthuis of serviceflat ? Het grootste aanbod voor. Moderne serviceflat : klaar om te bewonen of te verhuren! Assistentiewoningen Ruddervoorde. Prachtige assistentieflats in centrum Ruddervoorde - NOG TE KOOP ! Slaapkamer, bewoonbare oppervlakte 56m², privaat terras 5m². Serviceflat te koop in Residentie Goeleven.


Aankoop van een berging en . Ook op Zimmo zijn er alvast heel wat serviceflats te vinden. De woning is speciaal aangepast om extra veilig te zijn. Je hebt de mogelijkheid om een kamer te huren in een van de serviceflats , maar.


Niet iedereen wil of kan een serviceflat kopen. Daarom blijven we ook op nieuwbouwlocaties flats te huur aanbieden. U sluit dan een huurcontract af en betaalt . Eigenlijk hadden we principieel reeds gekozen voor een nieuwbouwproject in Aalst, ook voor een assistentiewoning, dicht bij onze woonst.


U vindt hier de adressen en contactgegevens van de erkende serviceflats of. Met de pdf bestandchecklist voor het huren of kopen van een assistentiewoning ( kB). Wilt u een woning met zorgondersteuning huren of kopen , ga dan altijd goed na of het. Residentie Ten Eeckhoute - Residentie met diensten, gelegen in het hart van Brugge, en omgeven door een unieke tuin.


Mooie serviceflat op de gelijkvloerse. Ronse, de koningin van de. Als investeerder in de serviceflats van La Peregrina geniet je van een fiscaal . Koksijde – Gelegen tussen in een residentiële wijk, pal in de duinen, vind je La Vigie (uitkijktoren) terug. Dit complex met serviceflats is een parel in zijn soort. Modern wonen met het comfort van diensten en zorg, krachtiger valt Frederickxhof in Lummen niet samen te vatten.


Serviceflats te koop belgie

De woonzorgcampus bestaat uit een . Alles zelf kopen door te promotors vergt veeeeeeeeeeeeeeeeeel te veel kapitaal. Op deze kaart vindt u alle nieuwbouw serviceflats die we te koop of te huur. Elke inwoner van België kan vanaf jaar in een serviceflat van . Armonea: woonzorgcentra, serviceflats en residenties in heel België. Al meer dan jaar werkt. Ontdek welke jobs we te bieden hebben.


De residentie is centraal gelegen te Helchteren, vlakbij de Sint-Trudokerk. Wenst u meer informatie over deze serviceflats ? KOOP UW FLAT AAN BTW IPV ! Nieuwbouw serviceflat te koop in Keizerhof Oudenaarde Desiré. Gemiddelde prijs woonhuis in België met 10. De assistentiewoningen te koop zijn strak en tijdloos, maar toch huiselijk en gezellig.


Serviceflats te koop belgie

Knap afgewerkte assistentiewoning te koop in Residentie Keizershof nabij het. Uitstekend gelegen handelsruimte te koop. Laat uw gegevens na om meer informatie te ontvangen. Wordt u een dagje ouder, dan gaat u de dingen anders bekijken. In plaats van een beleggingsproduct te kopen bij de bank, kunt u investeren in.


Deze serviceflat is gelegen op de eerste verdieping en is toegankelijk met een trap of de lift en meet 75m2. Er is een living met balkon, uitgeruste keuken. Vroeger heetten ze serviceflats , nu zijn het assistentiewoningen. Ze werden te koop aangeboden als een soort belegging voor kopers.


SERVICEFLATS - Landmeetkantoor Topo-Immo heeft drie serviceflats te koop in residentie Mona naast De Pastorij Zorgdorp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts