woensdag 20 december 2017

Veldboeket maken workshop

Workshop Veldboeketjes à la Paulien! De Z-Bar Westerlo Wat mag je allemaal verwachten? Bloemschikken op een eigentijdse manier.


Leer een mooi veldboeket maken ,vul je kleine vaasjes op een creatieve mannier. Breng de natuur naar binnen tijdens de wintermaanden.

Drankje voorzien tijdens de workshop. Zo kunt u leren om zelf een boeket te maken met bloemen uit het bos of uit . Op woensdag augustus zal KNOEST flowerworkshops een avond in de pluktuin verzorgen waarin je leert hoe . Elke laatste woensdag van de maand zijn er kinderworkshops. Denk aan een Bloementuintje, een Plantenhanger of een eigengeschikt Veldboeket in.


Zelf al eens een veldboeket willen maken met allerlei mooie en verschillende bloemen? Geef je dan op voor deze workshop !

Krijg jij deze week weer bloemen? Anton heeft wat gouden tips om je medium bos extra te laten shinen. Maak je eigen veldboeket met plukblomme. Hou jij van bloemen en leer je graag zelf een veldboeket maken ? Tessa brengt haar eigen gekweekte . Op maandag juni wordt de workshop “ Veldboeket in pasteltinten. Graag leren we jouw de basistechnieken om een boeket te maken.


Leuk voor buiten , maar natuurlijk ook. Mobile maken met vaasjes, bloemen en andere versiersels. We gaan een kransje maken op een ijzeren frame. Een veldboeket in een vaas, waarbij u uitleg krijgt over de techniek van. Dit voorjaar is het maken we de volgende stukken, Najaar krans €3- Najaar tafelarrangement €3- Najaar arrangement € 3Najaar veldboeket € 2-.


In deze workshop maken we een groot veldboeket. Je leert een veldboeket schikken en inpakken. Met onze workshops geeft u een creatieve invulling aan een familiefeest,.

Vind je veldboeketten ook zo gaaf en wil je er zelf een maken ? Niks leuker dan zelf een bloemenkrans of plantenarrangement maken om je huis mee op te fleuren. Met een beetje begeleiding van Atelier Botanik wordt het . Actuele agenda met data van de workshops bloemschikken die Anja bloementrends in Zwolle geeft. De workshop veldboeket maken is volgende week woensdag (augustus). Avonds mag je het veld in om zelf je bloemen te plukken, daarna . Vandaag was er een workshop veldboeket op vaas maken De laatste workshop van dit seizoen. Ook volgend seizoen is er weer veel te doen . Waar Mooi Anders ooit begon, is met workshops en cursussen.


Hoewel het winter is gaan we met voorjaarsbloemen een soort bevroren veldboeket maken. We maken bruidsboeketten van verse bloemen in alle vormen en maten. Druppelvorm, Biedermeier, veldboeket , alles kan in de kleur, die u mooi vindt.


Op donderdag augustus organiseren we een workshop “ veldboeket maken ”. De avonden zijn nog lang en vaak lekker warm. Wat is er dan leuker om zelf het . WORKSHOPAVOND - Veldboeketten maken. Op dit moment organiseren we geen workshops. Een onwijs gave concept store in hartje Lisse waarbij we gebruik maken.


Mijke een eigen moodboard maken. Schrijf je dan in voor onze bloomon workshops. De plek waar je alles over het schikken van je bos én onze bloemen leert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts