maandag 24 oktober 2016

Bloemschikken allerheiligen

Bekijk het bord bloemstukken allerheiligen van reinhildehulsma op Pinterest. In slechts stappen maak je. Kom langs in ons creatief bloemenatelier en maak uw keuze uit de modellen bij een heerlijk kopje koffie!


Kom je ook een krans maken voor Allerheiligen ? Heidi Engelen zorgt voor het materiaal en de bloemen en helpt ons bij het maken van een witte of een rode . Donderdag oktober van 13.

Op vraag van de bezoekers wordt deze workshop . Allerheiligen bloemschikken met een experimenteel rouwwerk met mooie bloemen voor op het graf van een dierbare overledene. Modern bloemstukje voor Allerheiligen - eigen creatie. Wie groene vingers heeft kan zich uitleven met onze bloemschikken -activiteit in het thema van Allerheiligen.


Bestel je graag een bloemstukje, dan horen we dit . De les begint met een korte toelichting gevolgd door een uitgebreide demonstratie. We maken een groot of klein bloemstuk voor een graf of colombarium. De lesgeefster brengt al het materiaal mee.


De grafstuk-modellen voor Allerheiligen zijn vanaf vrij.

In deze workshop maken we een bloemstuk in het thema van Allerheiligen. Bloemstukken Allerheiligen. In deze les demonstreert Dirk De Vlieger enkele bloemstukken die daarna verloot worden aan de aanwezigen. Wie wil, kan daarna zelf aan de slag met het.


Het bloemschikken voor Allerheiligen ging door in het Sint-Jorisheem. De dames van VIVA SVV Alken hebben bloemstukken als tafelversiering . Deze informatie is niet meer actueel! Samen een mooi stuk maken voor thuis of voor op het graf. Inschrijven verplicht bij ons.


We maken net voor Allerheiligen een bloemstukje voor op het graf van een overleden dierbare Lees meer. Er wordt steeds gewerkt rond een jaarthema. Onder begeleiding van Elsy De Keyser zet je Allerheiligen en kerst om in bloemstukken die zo mee naar huis . Grafstuk met Veronica witte bloemen. Lesgeefster : Ariane Moreels. Missen is in gedachten weten dat je altijd veel van.


Deze pin is ontdekt door Moeke Vake. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Met het vooruitzicht van Allerheiligen werd op . BLOEMSCHIKKEN : thema: Allerheiligen (grafstukken).

Woensdag, oktober 12:om 19:- 22:Woensdag, oktober 12:om . Extra openingsuren allerheiligen. Onze boeketten en bloemstukken kan u kopen in onze winkel. Hier vindt u ook kamerplanten en seizoensplanten.


Atelier is geen gewone bloemenwinkel. Bij ons kan je bloemstukken , boeketten en planten bestellen via mail of telefoon voor diverse gelegenheden. Dienstencentrum de schommel. Je kan bij ons terecht voor allerhande leuke geschenken voor doop, babyborrel, peter en metergeschenken, eigen creaties bloemstukken , rouwwerk, . Beschikbaarheid: Niet op voorraad.


Uitgebreide beschrijving. Feri organiseert workshops bloemschikken : gezellige thema-avonden met demonstratie en begeleiding! Het maakt me blij zoveel nieuwe gezichten te zien.


De KVLV Asper organiseert een avond bloemschikken , waar deelnemers een bloemstuk maken voor Allerheiligen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts