donderdag 21 april 2016

Te huur assistentiewoning

Assistentiewoningen Huizeken van Nazareth. Ontdek alle serviceflats te huur en te koop in de provincie Vlaams-Brabant. ASSISTENTIEWONINGEN IN EEN PARKOMGEVING. Contacteer ons voor meer informatie!


Te huur assistentiewoning

Coosterveld is een modern en . Service flat te huur , Antwerpen (Provincie). Het grootste aanbod voor een. Deze assistentiewoning is gelegen op de eerste verdieping van. Nieuwe seniorenflats te Seniorcity Dunant Gardens Gent. Deze groep van assistentiewoningen is gelegen vlak naast het Woonzorgcentrum Sint-Henricus in de . Nieuwe assistentiewoning met een uitermate functionele indeling waardoor elke ruimte optimaal benut wordt.


Uniek nieuwbouwproject te Deinze - Petegem-Aan-De-Leie. Indien u op zoek bent naar een mooie assistentiewoning met . TE HUUR : goed gelegen assistentiewoningen te Wezemaal met 1 . Wonen in een assistentiewoning betekent zelfstandig wonen in een. Een comfortabele assistentiewoning voor senioren. De huurprijs is afhankelijk van de grootte en de ligging van de flats. In Tielt ben je aan het juiste adres om zalig te genieten van rust.


De assistentieflats in Residentie Adagio zijn huurappartementen. De zorg is in handen van WZC . Momenteel hebben we een assistentiewoning te huur. Residentie Ploegdries ligt in het centrum van Lommel, deze serviceflats of assistentiewoningen zijn erkend door de overheid. Alle assistentiewoningen zijn volledig rolstoelvriendelijk, beschikken over een volledig.


We hebben verschillende appartementen te huur , dewelke allemaal . Vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen. Ontdek de luxe assistentie-residenties van Meridia. Enkel met de beste architecten.


Te huur assistentiewoning

Steeds een persoonlijke aanpak, in alle discretie. Een serviceflat of assistentiewoning houdt daar rekening mee. Ook de serviceflats in onze bestaande locaties zijn te huur.


Deze erkende assistentiewoning , op gloednieuwe zorgsite voor senioren, heeft een unieke ligging vlakbij winkels, stadspark,. Wilt u in één van de assistentiewoningen van Sint-Anna wonen? Bel voor info en een plaatsbezoek met woonassistent . N de achtertuin van het kasteel van Berlare, te midden van het groen, bevindt zich Residentie Meerschevenne.


Te huur assistentiewoning

Prachtig gelegen super deluxe assistentiewoningen met alles erop en eraan. Tevens zijn er bergingen alsook autostaanplaatsen bij te huren. Op de campus van het woonzorgcentrum Pniël vzw staan in het Domuscura Park gelijkvloerse. In de kelder is er nog een aparte berging begrepen, alsook de mogelijkheid een autostaanplaats te huren.


Gelegen in de residentie “Felix Brouwershof” zorgt . Zorgeloos genieten in een assistentiewoning op maat. Aan de oevers van de Dender, gelegen in het groen maakt u kennis met Residentie Hof Termuren. Wenst U te komen wonen recht tegen over de kerktoren in het gezellige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts