vrijdag 17 oktober 2014

Etre vervoegen en vertalen

Etre vervoegen en vertalen

Hieronder vind je de vervoeging ( conjugaison) van het Franse werkwoord être in de belangrijkste tijden met vertaling. Oefeningen op de werkwoorden avoir, aller en être vervoegen en vertalen door de juiste vorm in de zin te zoeken en over te schrijven, alsook de vertaling. Ga je binnenkort naar een open dag? Joes en Jorn laten in deze video zien hoe je je daar op voorbereidt.


Welke vragen kun je stellen en waar . Let op Werkwoorden die met être worden vervoegd krijgen andere uitgangen. Vervoegingen Franse werkwoorden - vervoegen Frans werkwoord - vertaling - vervoeging Franse werkwoordsvormen - voor scholieren studenten cursisten . Vertaling van de Franse werkwoordtijden ⇒. Hier zal je de vervoeging en het gebruik van een tijd of een wijze leren. Het is de bedoeling om deze . De vertaling van lopen is marcher, dit is een regelmatig werkwoord. Hieronder zie je het hele rijtje met de vervoegingen van être en het voltooid deelwoord . Het werkwoord être (= zijn).


Persoonlijke voornaamwoorden. Bij de présent krijgt het werkwoord dezelfde vervoeging als de werkwoorden van de. De wederkerende werkwoorden worden in de passé composé met het hulpwerkwoord être vervoegd.


Etre vervoegen en vertalen

Elkaar kan niet altijd worden vertaald met se:. Alle wederkerende werkwoorden worden in het Frans met het hulpwerkwoord être vervoegd. Het voltooid deelwoord past zich aan aan het onderwerp van de . Frans over grammatica, spelling en vertalen (voor beginners èn gevorderden). In dit bericht geef ik je tips voor het vervoegen van regelmatige.


De meest gebruikte Franse werkwoorden zijn: Être (zijn) en Avoir (hebben). Le pronom personal”,vrijwel vertaald als persoonlijk voornaamwoord. Maar wat betekent COD en COI dan. Vervoeging van het werkwoord être - vervoeging van Franse werkwoorden. Présent, Passé composé, Imperfait, Plus-que-parfait.


Tu es, Tu as été, Tu étais, Tu avais été. Il est, Il a été, Il était, Il avait été. Inclusief synoniemen en vervoegingen. Nederlands, Engels, Duits. Home Kaars Werkwoord etre vervoegen frans.


Werkwoorden vervoegd als prendre: Spelbord - Super Max leren de leerlingen de werkwoorden prendre, apprendre en comprendre vervoegen en vertalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts